facebook
ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!
ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!
0

Το Καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Όροι Χρήσης

Πολιτική επιστροφών:

Εάν κάτι δεν σας άρεσε ή δεν σας κάνει μπορείτε να το αλλάξετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της αγοράς!
Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2382700900 ή με αποστολή email στο [email protected]
❏ Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν και για κάθε επόμενη αλλαγή υπάρχει χρέωση των μεταφορικών από και προς τον πελάτη (4 ευρώ 2 για την επιστροφή+ 2 για την αποστολή)

Ποιές επιλογές έχετε;

1. Αλλαγή με το ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή επιλογή άλλου σχεδίου στην ίδια τιμή!
2. Δημιουργία κουπονιού με το ποσό της χρέωσης σας, που θα μπορείτε να το εξαργυρώσετε εντός 60 ημερών!
3. Επιστροφή χρημάτων, εκτός των εξόδων παράδοσης και των συμπληρωματικών εξόδων, που οφείλονται στη επιλογή σας για πληρωμή της παραγγελίας σας (πχ με αντικαταβολή)

❏ Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται αλλαγές και επιστροφές σε εσώρουχα και κάλτσες.
❏ Όλα τα προϊόντα, που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο και να διαθέτουν το ειδικό καρτελάκι τους, σε διαφορετική περίπτωση οι επιστροφές ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.
❏ Όλα τα παπούτσια θα πρέπει να τα δοκιμάζετε σε εσωτερικό χώρο μέχρι να είστε σίγουροι ότι θέλετε να τα κρατήσετε.
❏ Τα παπούτσια θα πρέπει επιστρέφονται στην αρχική τους, άθικτη συσκευασία, διότι θεωρείται μέρος του προϊόντος.

Έχετε στη διάθεσή σας προθεσμία εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών να υπαναχωρήσετε από την αγορά που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή με τηλεφωνική παραγγελία, όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, να το αλλάξετε με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή την απόκτηση πιστωτικού κουπονιού! Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με πίστωση του τραπεζικού σας λογαριασμού τον οποίο θα μας γνωστοποιήσετε.
Σε κάθε περίπτωση δε θα χρεωθούν επιπλέον έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων εκτός και αν η τράπεζα στην οποία επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση δεν είναι μια από τις συνεργαζόμενες! Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων σας μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα από την αγορά των οποίων επιστρέφεται στην ίδια καλή κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.

Για προϊόντα που έχει γίνει αγορά με έκπτωση από 50% και άνω δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή χρημάτων και επιπλέον η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται με δική σας επιβάρυνση!


Τρόποι αποστολής:

Γενικές Πληροφορίες:

● Οι παραδόσεις των παραγγελιών στην Ελλάδα γίνονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) εντός 1-3 εργάσιμων ημερών ανάλογα με την ώρα και ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η παραγγελία.
● Τα έξοδα αποστολής είναι 2,00€ (+2,50€ το κόστος αντικαταβολής).
● Για παραγγελίες άνω των 39€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Τα έξοδα αποστολής και το κόστος της αντικαταβολής προστίθενται στο τελικό ποσό πληρωμής και αναγράφονται ευκρινώς στην τελική φόρμα παραγγελίας.

Χρόνος Παράδοσης:

• Οι παραγγελίες στη χερσαία Ελλάδα,παραδίδονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.*
• Οι παραγγελίες σε νησιωτικές περιοχές παραδίδονται σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.*

*Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να επιμηκυνθούν σε περιόδους με μεγάλο όγκο παραγγελιών ή σε αργίες

Τρόποι πληρωμής:

Αντικαταβολή:(επιβάρυνση +2,50€) Πληρώνεις με μετρητά στον courier, κατά την παράδοση της παραγγελίας.
Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας Switch/Maestro, VisaDebit, VisaElectron και MasterCard.
Paypal: Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών PayPal χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σου ή το πεδίο συμπλήρωσης των στοιχείων της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σου.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να καταβάλετε το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας σε λογαριασμό που διατηρούμε στην τράπεζα EUROBANK με IBAN: GR1002602190000220200624801

❏ Στην αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.
❏ Η πληρωμή θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 24 ωρών διαφορετικά η παραγγελία σας θα αποδεσμευτεί και θα πρέπει να προχωρήσετε εκ νέου σε άλλη παραγγελία.
❏ Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε email με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Η εταιρεία Free Wear δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σας . Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην αντίστοιχη ιστοσελίδα πληρωμής χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα λογαριασμού σας.
Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, με την επιφύλαξη όσων ειδικότερα αμέσως ανωτέρω αναφέρονται, ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες για τις οποίες σας έχει ήδη αποσταλεί Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!