facebook
ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!
ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!
0

Το Καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Πολιτική Αλλαγών

Πολιτική επιστροφών:

Εάν κάτι δεν σας άρεσε ή δεν σας κάνει μπορείτε να το αλλάξετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της αγοράς!
Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2382700900 ή με αποστολή email στο [email protected]
Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται μόνο με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών. (Center Courier ή Γενική Ταχυδρομική)
❏ Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν και για κάθε επόμενη αλλαγή υπάρχει χρέωση των μεταφορικών από και προς τον πελάτη 4€ (2€ για την επιστροφή + 2€ για την αποστολή).

* Για προϊόντα που έχει γίνει αγορά με έκπτωση από 50% και άνω δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή χρημάτων και επιπλέον η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται με δική σας επιβάρυνση.

Ποιές επιλογές έχετε;

1. Αλλαγή με το ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή επιλογή άλλου σχεδίου στην ίδια τιμή!
2. Δημιουργία κουπονιού με το ποσό της χρέωσης σας, που θα μπορείτε να το εξαργυρώσετε εντός 60 ημερών!
3. Επιστροφή χρημάτων,εκτός των εξόδων παράδοσης και των συμπληρωματικών εξόδων, που οφείλονται στη επιλογή σας για πληρωμή της παραγγελίας σας (πχ με αντικαταβολή).
*Η επιστροφή χρημάτων έχει επιπλέον επιβάρυνση 2€ των εξόδων μεταφοράς από τον πελάτη προς το κατάστημα, τα οποία αφαιρούνται από την καθαρή αξία του προϊόντος*.

❏ Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται αλλαγές και επιστροφές σε εσώρουχα και κάλτσες.
❏ Όλα τα προϊόντα, που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο και να διαθέτουν το ειδικό καρτελάκι τους, σε διαφορετική περίπτωση οι επιστροφές ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.
❏ Όλα τα παπούτσια θα πρέπει να τα δοκιμάζετε σε εσωτερικό χώρο μέχρι να είστε σίγουροι ότι θέλετε να τα κρατήσετε.
❏ Τα παπούτσια θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους, άθικτη συσκευασία, διότι θεωρείται μέρος του προϊόντος.

Έχετε στη διάθεσή σας προθεσμία εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών να υπαναχωρήσετε από την αγορά που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή με τηλεφωνική παραγγελία, όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, να το αλλάξετε με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή την απόκτηση πιστωτικού κουπονιού! Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με πίστωση του τραπεζικού σας λογαριασμού τον οποίο θα μας γνωστοποιήσετε.
Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων σας μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα από την αγορά των οποίων επιστρέφεται στην ίδια καλή κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.

* Για προϊόντα που έχει γίνει αγορά με έκπτωση από 50% και άνω δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή χρημάτων και επιπλέον η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται με δική σας επιβάρυνση.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!